Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Bavaria Brouwerijtour

Al generaties lang brouwt Bavaria, gelegen in Lieshout, bier met veel plezier. Johannes Swinkels neemt jullie graag mee op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij. Gewapend met een proefglas ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Je ontdekt waarom Bavaria in blinde smaaktesten vaak als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som en leer hoe een perfect Bavaria wordt gebrouwen. De Bavaria Brouwerijtour is inclusief twee heerlijke Bavaria Pilsener, bitterballen en een Bavaria Souvenir. 

Uitbreidingsmogelijkheden
Het Bavaria Brouwerijcafé is het start- en tevens eindpunt voor deze rondleiding door de brouwerij en is te combineren met een lunch, diner, borrel, feestavond en/of vergadering. Daarnaast bieden wij ook diverse aanvullende activiteiten, zoals: 

- Gemotoriseerde activiteiten: Kever rijden, Solex rijden, E-Chopper rijden
- (Bier)spellen: Bavaria Beergames, Bier en Bitterballen bingo, The Bavaria CaféQuiz, The Bavaria Escape, Swingo en Met de fles op tafel. 
- Workshops: "koken op open vuur" en "the perfect serve" tapcursus
- Proeverijen: High beer, bierproeverij en de bierproefwedstrijd
- Rondleidingen/musea: PSV tour
- De Bavaria Boot

Kortom wij nemen graag de organisatie van het door jou te organiseren uitje of feestje uit handen. Je kan met gemak de gehele dag bij ons vertoeven!