Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Rondleidingen/musea ►

► = ook te reserveren als coronaproof activiteit

Wij hebben diverse rondleidingen, wandeltochten en musea bezoeken in ons aanbod die je in combinatie met een Bavaria Brouwerijtour en een lunch/diner bij ons kan ervaren. Onderstaand voorbeeld programma’s die geboekt kunnen worden. Uiteraard maken we graag een voorstel voor jou op maat.

Brabants Trots, bezoek aan DAF museum (Eindhoven-Lieshout)
De ”C.V. Hub van Doorne, machine en reparatie inrichting” maakte aanvankelijk eenvoudig constructiewerk. De werkplaats was in feite een grote smidse. Deze smidse, die geheel gerestaureerd is, is alleen al een bezoek aan het DAF Museum waard, omdat het boeiend is te zien welke gereedschappen men toen gebruikte naast het smidsvuur. In 1932 werd de firmanaam gewijzigd in ”Van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek”,kortweg DAF. De productie van aanhangwagens en opleggers verliep voorspoedig o.a. vanwege de legendarische vedergewicht-oplegger met automatische koppeling. 

Philips Wandeling (Eindhoven-Lieshout)
Eindhoven is onlosmakelijk verbonden met Philips en Philips met Eindhoven. Gerard, Anton en later Frits, creëerden een nieuw klimaat voor de stad met alle gevolgen van dien. Werkgelegenheid, architectuur en kennis gaven de stad een nieuwe identiteit en mentaliteit. Zichtbare en onzichtbare Philipsplekken vormen de rode draad van de Phlipswandeling. Historie, heden en toekomst smelten samen en schetsen een totaalbeeld van de bijzondere Philipsfamilie en het bedrijf. 

PSV Stadion tour (Eindhoven-Lieshout) ► 
Meer dan 100 jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon, de Frederiklaan te Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verassen door de rijke historie van PSV door een bezoek aan het PSV Museum. 

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenbierproeverijenworkshops en de Bavaria Boot.