Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Workshops

Naast de diverse spellen en gemotoriseerde activiteiten in ons assortiment, bieden wij ook unieke workshops aan die je bij ons kunt ervaren. Indien gewenst kunnen deze ook gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. 

Tapcursus 'the perfect serve' 
Leer tijdens de tapcursus alles over het tappen en serveren van een perfect glas Bavaria bier. Allereerst word je door een professional voorzien van de nodige voorkennis over het glaswerk, spoelen, tappen, serveren en presenteren. Daarna ga je zelf aan de slag! Jij bent klaar om de strijd met jouw vrienden, collega’s of familieleden aan te gaan. Wie gaat er met de titel “The Perfect Serve” naar huis? 

Workshop “Koken op open vuur”
De workshop “Koken op open vuur” is een gezellig, sfeervol én smakelijk uitje. Een vrienden-, familie-  of teamuitje waarbij samenwerken centraal staat. Onder leiding van een professional leer je diverse technieken om een 4-gangen diner te bereiden op knapperend haardvuur en de Dutch Oven. Uiteraard ga je ook van het heerlijke diner genieten.

Bierborrelplank maken 
Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van een gepersonaliseerde borrelplank. De borrelplank maak je uniek door het beschilderen van de schaaltjes met porseleinverf en posca-pennen. 

Workshop “Do it yourself – flesjes in betonlook" 
Tijdens de creatieve workshop flesjes in betonlook leer je in drie stappen leren hoe je verschillende formaten flesjes een echte betonlook geeft. Ieder flesje wordt uniek vanwege de verschillende afmetingen en door jouw eigen versiering. Gepresenteerd op een mooi plateau met bijpassende bloemen vormen deze flesjes een ware eyecatcher in jouw interieur.

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenbierproeverijenrondleidingen/musea en de Bavaria Boot.