Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Gemotoriseerde activiteiten

Wij hebben diverse dagprogramma's beschikbaar welke bestaan uit een ontvangst, gemotoriseerde activiteit, de Bavaria Biertour en tenslotte een lunch of diner. Deze dagprogramma's zijn geschikt voor onder andere personeelsfeestjes, familie- en vriendenuitjes. Het aanbod gemotoriseerde activiteiten bestaat uit: buggy rijden, jeep rijden, kever rijden en solex rijden. 

Buggy rijden
Eerst krijgt u een uitleg over de buggy en het rijden in een konvooi. Daarna stappen in iedere buggy twee personen en start het begin van de tour. Halverwege is er een korte pauze waar men kan genieten van een drankje. Na deze korte pauze kunnen de bestuurders wisselen en vervolgt de tour. Voor het rijden van een buggy moet men in bezit zijn van een rijbewijs B. Als u geen rijbewijs heeft, mag u wel meerijden als passagier maar zelf niet rijden. Verder is het aan te raden schone kleding mee te nemen. Minimaal 5 personen.

Jeep rijden
Een Jeep is een van de sterkste terreinwagens ooit. Door op pad te gaan in deze Jeep kunt u makkelijk over land- en zandwegen die met andere vervoersmiddelen nauwelijks te bereiken zijn. Geniet van het landschap en ontdek nieuwe plaatsen. De vaardigheden samenwerking, concentratie en beheersing staan centraal. Een echte uitdaging dus! De bestuurder van de Jeep moet beschikken over een geldig rijbewijs B. Minimaal 6 personen.

Volkswagen Kever Challenge
Dacht u dat rijden in een Kever ouderwets is? Doe dan mee aan de Volkswagen Kever Challenge en u zult na afloop niets anders meer willen! Ronkende motoren, glimmende knalpijpen, de geur van rubber….wat wil je nog meer?! Instappen dus en ervaar het nostalgisch rijden met de degelijkheid en solide wegligging van de kever! De bestuurder van de kever moet beschikken over een geldig rijbewijs B. Minimaal 6 personen.

Solex tocht
Heerlijk met vrienden, collega’s, teamgenoten of familie touren door het Brabantse land op een ouderwetse Solex, van terras naar terras. Uiteraard wordt u voorzien van een uitgestippelde route, zodat u de mooiste plekjes van het landschap te zien krijgt. De bestuurder van de xolex moet beschikken over een geldig rijbewijs AM. Minimaal 10 personen.

Zit het voor u geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Spellen - Bavaria Biertour, Workshops - Bavaria Biertour, Proeverijen - Bavaria BiertourRondleidingen/musea - Bavaria Biertour en de Bierboot - Bavaria Biertour.