Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Gemotoriseerde activiteiten ►

► = ook te reserveren als coronaproof activiteit

Wij hebben diverse gemotoriseerde activiteiten in ons assortiment die je bij ons kunt ervaren. Indien gewenst kunnen deze ook gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De activiteiten zijn geschikt voor personeelsfeestjes, familie- en vriendenuitjes. Bij grote groepen is het ook mogelijk activiteiten te combineren.

E-Chopper rijden ►
Ontdek diverse (land)wegen en kronkelende sluiproutes in de omgeving van Lieshout tijdens de E-Chopper tour. Een E-Chopper is een avontuurlijke en milieuvriendelijke scooter met een elektromotor en een stoer uiterlijk. Voordat je vertrekt met de E-Chopper word je voorzien van een digitale route op je smartphone, die je op het stuur kan bevestigen, en een korte instructie over het voertuig. Nu ben je klaar om op ontdekkingstocht te gaan! De bestuurder van de E-Chopper moet minimaal beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Volkswagen Kever Challenge ►
Dacht jij dat rijden in een Volkswagen Kever ouderwets is? Doe dan mee aan de Volkswagen Kevertour en je zult na afloop niets anders meer willen! Ronkende motoren, glimmende knalpijpen, de geur van rubber... wat wil je nog meer!? Tijdens deze nostalgische rit ga je samen met je team een route rijden en moeten er diverse vragen beantwoord worden. Teamwork en gezelligheid staan hier bovenaan. Instappen dus en ervaar het rijden met de dergelijke en solide wegligging van de Kever. De bestuurder van de kever moet beschikken over een geldig rijbewijs B. 

Solex tocht ►
Heerlijk met vrienden, collega’s, teamgenoten of familie touren door het Brabantse land op een ouderwetse solex, van terras naar terras. Uiteraard word je voorzien van een uitgestippelde route, zodat je de mooiste plekjes van het landschap te zien krijgt. De bestuurder van de solex moet beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, workshopsbierproeverijenrondleidingen/musea en de Bavaria Boot.