Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Gemotoriseerde activiteiten

Wij hebben diverse gemotoriseerde activiteiten in ons assortiment die je bij ons kunt ervaren. Indien gewenst kunnen deze ook gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De activiteiten zijn geschikt voor personeelsfeestjes, familie- en vriendenuitjes. Bij grote groepen is het ook mogelijk activiteiten te combineren.

E-Chopper rijden 
Ontdek diverse (land)wegen en kronkelende sluiproutes in de omgeving van Lieshout tijdens de E-Chopper tour. Een E-Chopper is een avontuurlijke en milieuvriendelijke scooter met een elektromotor en een stoer uiterlijk. Voordat je vertrekt met de E-Chopper word je voorzien van een korte instructie over het voertuig en een digitale route op je smartphone, die je op het stuur kan bevestigen. Nu ben je klaar om op ontdekkingstocht te gaan! De bestuurder van de E-Chopper moet minimaal beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Volkswagen Kever Challenge 
Dacht jij dat rijden in een Volkswagen Kever ouderwets is? Doe dan mee aan de Volkswagen Kevertour en je zult na afloop niets anders meer willen! Ronkende motoren, glimmende knalpijpen, de geur van rubber... wat wil je nog meer!? Tijdens deze nostalgische rit ga je samen met je team een route rijden en moeten er diverse vragen beantwoord worden. Teamwork en gezelligheid staan hier bovenaan. Instappen dus en ervaar het rijden met de dergelijke en solide wegligging van de Kever. De bestuurder van de kever moet beschikken over een geldig rijbewijs B. 

Solex tocht 
Heerlijk met vrienden, collega’s, teamgenoten of familie touren door het Brabantse land op een ouderwetse solex, van terras naar terras. Tijdens het Solex rijden, krijg je de mooiste plekjes van het landschap te zien. De bestuurder van de solex moet beschikken over een geldig rijbewijs AM. 

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, workshopsbierproeverijenrondleidingen/musea en de Bavaria Boot.