Bavaria brouwerijcafé

Arrangementen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Arrangementen

Bierproeverijen

Het Bavaria Brouwerijcafé heeft een uitgebreid bierassortiment met meer dan 100 diverse bieren. Een proeverij met een selectie van deze bieren is dan ook uiteraard mogelijk. We hebben diverse proeverijen ontwikkeld om een deel van onze vele bieren te leren kennen. Bieren van de tap of bieren op fles, eventueel met een hapje erbij. Toch al een kenner? Waag je aan de bierproefwedstrijd! Onze proeverijen zijn perfect te combineren met de Bavaria Brouwerijtour.

High Beer (of 0.0% High Beer) 
Onze bierprofessional heeft vijf bieren geselecteerd en daarbij gezocht naar bijpassende hapjes. Tijdens de High Beer ga je deze combinaties proeven en beleven. Geschikt voor zowel kleine als grotere groepen.

Bierproeverij van de tap 
Tijdens de bierproeverij leer je diverse bieren beter kennen die op een van onze vele tappunten zitten. Onze bierprofessional serveert de bieren die jullie gaan proeven. Tijdens het proeven van deze bieren word je uiteraard voorzien van achtergrondinformatie voor een optimale beleving. 

Bierproefwedstrijd 
Tijdens de Bierproefwedstrijd ga je diverse bieren proeven. Onze bierprofessional serveert de vijf bieren en jullie gaan de namen, biertypes en alcoholpercentages raden. Verdien bonuspunten door hinten van smaken te noteren. Wie heeft de beste smaak en de meeste bierkennis?

Toch op zoek naar een andere activiteit? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenworkshopsrondleidingen/musea.