Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Bierproeverijen ►

Het Bavaria Brouwerijcafé staat beter bekend als een café waar meer dan 100 diverse bieren worden geschonken. Wil je graag een proeverijtje doen met onze uitgebreide bierassortiment, dan is dat uiteraard mogelijk! We hebben een drietal proeverijen ontwikkeld welke perfect aansluiten op de Bavaria Brouwerijtour, namelijk de Bierproeverij van de tap, de High Beer en een bierproefwedstrijd.

Bokbier proeverij ►

In het bokbier seizoen heeft onze bierprofessional drie verschillende bokbieren geselecteerd met bijpassende hapjes. Bij de bokbier proeverij gaan wij je laten zien hoe mooi bokbieren te combineren zijn met diverse gerechtjes. 

Bokbier proeverij: € 15,00 per persoon

High Beer (ook als 0.0% variant te verkrijgen) ►
Onze bierprofessional heeft speciaal voor jou vijf diverse bieren geselecteerd en gezocht naar bijpassende hapjes. Tijdens de High beer ga je deze combinaties proeven en beleven. Je gasten krijgen vijf diverse bieren te proeven in vijf rondes en serveren daarbij nacho's met jalapeños, crostini gerookte zalm, oude kaas, quadrupel bitterballen en een chocolade brownie.   

High Beer of 0.0% High Beer: € 25,00 per persoon

Bierproeverij van de tap ►
Tijdens de Bierproeverij leer je vijf diverse bieren beter kennen. Onze bierprofessional serveert vijf diverse bieren van de tap en jullie gaan deze proeven. Tijdens het proeven van deze bieren word je uiteraard voorzien van achtergrondinformatie voor een optimale beleving.

Bierproeverij van de tap: € 12,50 per persoon

Bierproefwedstrijd ►
Tijdens de Bierproeverij gaan jullie vijf diverse bieren proeven. Onze bierprofessional serveert deze vijf bieren en het gezelschap gaat de namen van deze bieren raden. Wie heeft de beste smaak en de meeste bierkennis?

Bierproefwedstrijd: € 12,50 per persoon, vooraf reserveren.

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenworkshopsrondleidingen/musea en de Bavaria Boot.