Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Bierproeverijen

Het Bavaria Brouwerijcafé heeft een uitgebreid bierassortiment met meer dan 100 diverse bieren. Een proeverij met een slectie van deze bieren is dan ook uiteraard mogelijk! We hebben diverse proeverijen ontwikkeld om een deel van onze vele bieren te leren kennen. Bieren van de tap of bieren op fles, met een hapje erbij. Toch al een kenner? Waag je aan de bierproefwedstrijd!
Onze proeverijen zijn perfect te combineren met de Bavaria Brouwerijtour.

NIEUW! Online bierproeveri

Jouw team wordt verrast met een aan huis bezorgd bierproefpakket met instructie voor de online bierproeverij. Eenmaal gesetteld achter de laptops, komt onze bierprofessional in beeld en neemt hen mee op ontdekkingsreis. De bierprofessional laat je team proeven, ruiken, kortom beleven wat er in de flessen zit.

Online bierproeverij: 
- Biersommelier op basis van 4 bieren: € 120,- 
- Bierpakket inclusief proefbenodigdheden, vanaf: € 15,- per pakket
- Bezorgkosten vanaf €8,77 per pakket 

High Beer (of 0.0% High Beer) 
Onze bierprofessional heeft diverse bieren geselecteerd en gecombineerd met bijpassende hapjes. Tijdens de High Beer ga je deze combinaties proeven en beleven. In vijf rondes krijgt iedereen diverse bieren te proeven met daarbij geserveerd de bijpassende hapjes!

High Beer of 0.0% High Beer: € 25,00 per persoon

Bierproeverij van de tap 
Tijdens de Bierproefwedstrijd ga je diverse bieren proeven. Onze bierprofessional serveert je deze vijf bieren en jouw gezelschap gaat de namen van deze bieren raden. Wie heeft de beste smaak en de meeste bierkennis?

Bierproeverij van de tap: € 12,50 per persoon

Bierproefwedstrijd 
Tijdens de bierproefwedstrijd gaan jullie diverse bieren proeven. Onze bierprofessional serveert deze vijf bieren en het gezelschap gaat de namen van deze bieren raden. Wie heeft de beste smaak en de meeste bierkennis?

Bierproefwedstrijd: € 12,50 per persoon, vooraf reserveren.

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtour, gemotoriseerde activiteiten, (bier)spellenworkshopsrondleidingen/musea en de Bavaria Boot.