Bavaria brouwerijcafé

Arrangementen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Arrangementen

Spellen

Wij bieden diverse (bier)spellen aan in het Bavaria Brouwerijcafé. Indien gewenst kunnen deze  gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De spellen zijn geschikt voor zowel jong als oud. 

Rap naar de tap! 
Tijdens rap naar de tap ga je met je gezelschap naar de kroeg. Dit verloopt uiteraard anders dan gepland en het loopt uit op een ware race. Onderweg probeer je iedereen van je af te schudden om de beste plek aan de bar te reserveren. Het wordt een race vol frustraties en tegenslagen maar de beloning is groot. In dit giga bordspel met jullie zelf als pionnen zijn actie, lol en strijd gegarandeerd. 

Swingo 
Onze Swingo is een bingo met een muzikale touch. De bingokaart zoals je deze kent hebben wij in een ander jasje gestoken. Onder het genot van een hapje en drankje worden er diverse liedjes afgespeeld. Denk daarbij aan Nederlandstalige hits, gouwe ouwe, carnavalskrakers, top 40 muziek en diverse hits. Komen jullie met ons swingen en bingo spelen? Wij maken er een waar feestje van. Let dan wel goed op en zorg ervoor dat je geen valse bingo hebt.

Bavaria CaféQuiz 
De CaféQuiz is een actieve quiz waarbij de zintuigen optimaal worden geprikkeld. De teams gaan aan de slag met diverse brein brekende kennisvragen, een bierproefopdracht en het thuis brengen van divers beeldmateriaal. Uiteraard met een kleine knipoog naar Bavaria. 

Bavaria Beergames
Stroomt het bier door jullie aderen en zijn jullie niet alleen van de derde helft? Dan is het noodzaak om samen met jouw team de Bavaria Beergames te winnen. De Bavaria Beergames worden begeleid door een spelleider en zijn leuk om te beleven met je vrienden, collega's, vrijgezellengroep, sportgroep of familie. Tijdens de Beergames ga je in teamverband de strijd met elkaar aan en beleef je hilarische momenten. Zo speel je spellen die wij in een bierig jasje hebben gestoken zoals bierpul sjoelen. Tijdens de laatste spannende ronde wordt bepaald welk team er met de winst vandoor gaat. 

Toch op zoek naar een andere activiteit? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtourgemotoriseerde activiteiten, workshopsbierproeverijen, rondleidingen/musea.