Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Spellen

Wij hebben diverse (bier)spellen in ons assortiment die je bij ons kunt ervaren. Indien gewenst kunnen deze ook gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De spellen zijn geschikt voor zowel jong als oud. 

NIEUW: Rap naar de tap! 
Tijdens de ‘rap naar de tap!' ga je met je maten naar de kroeg. Onderweg probeer je jouw maten af te schudden om het eerste biertje te bemachtigen én de beste plek aan de bar te reserveren. Het wordt een trip vol uitdagingen maar de beloning is groot. In dit giga bordspel met julliezelf als pionnen, zijn actie, lol en strijd gegarandeerd. Proost!

NIEUW: Dinerspel, met de fles op tafel 
In 'Met de fles op tafel' wordt er gepokerd met de antwoorden op vragen. De kennis van de deelnemers wordt getest en er wordt een sluw vraag en antwoord spel gespeeld. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Daarnaast wordt iedereen tussen de rondes door voorzien van een smakelijk diner. Wie bluft het beste of past een beurt op de juiste momenten?

Swingo 
Onze Swingo is een bingo, maar dan met een muzikale touch. Onder het genot van een hapje en een drankje worden er diverse muzieknummers afgespeeld. Denk daarbij aan Nederlandstalige hits, gouwe ouwe, carnavalskrakers en top-40 muziek. De cijfers op de originele bingokaarten hebben wij vervangen door de titels van muzieknummers. Komen jullie met ons swingen? Let goed op en zorg dat je geen valse bingo hebt!

Het Bavaria mysterie
Het recept wat Ambrosius Swinkels ontwikkeld heeft ligt achter slot en grendel. Hij geeft alle teams tijdens dit spel de kans om het familierecept te achterhalen. Er worden verschillende opdrachten in en om het Bavaria Brouwerijcafé uitgevoerd, hiermee kunnen de teams codes kraken en sleutels verdienen om het recept te ontgrendelen. Ook worden de teams getest op kennis van het brouwproces en de ingrediënten! Er is maar beperkt de tijd dus start de zoektocht naar het recept.

Bavaria CaféQuiz 
Onze CaféQuiz is een actieve quiz waarbij de zintuigen optimaal worden geprikkeld. De teams gaan aan de slag met diverse breinbrekende kennisvragen, een bierproefopdracht en het thuis brengen van beeldmateriaal, uiteraard met een kleine knipoog naar Bavaria.
Wie wordt de winnaar van de Bavaria CaféQuiz?

Bavaria Beergames
Wil jij tot de enige echte “Bavaria Familie” horen? Dan is het noodzaak om samen met jouw team de Bavaria Beergames te winnen! Onze Bavaria Beergames worden begeleid door een spelleider en zijn leuk om te beleven met je vriendengroep, vrijgezellengroep, team of familie. Tijdens de bierspellen ga je in teamverband de strijd met elkaar aan en beleef je hilarische momenten met het maken van een team yell en spellen in een bierig jasje, zoals bierpul sjoelen, boter, kaas & 8.6, kelnerrace, bierpong en bier op een rij. Tijdens de afsluitende, spannende, dekselse quiz wordt bepaald welk team er als winnaar naar huis gaat. 

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtourgemotoriseerde activiteiten, workshopsbierproeverijen, rondleidingen/musea en de Bavaria Boot.