Bavaria brouwerijcafé
Zalen

Bel voor reserveringen:
+31 (0) 499 42 55 85 of
vraag beschikbaarheid aan:


* Verplichte velden

Spellen ►

► = ook te reserveren als coronaproof activiteit

Wij hebben diverse (bier)spellen in ons assortiment die je bij ons kunt ervaren. Indien gewenst kunnen deze ook gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De spellen zijn geschikt voor zowel jong als oud. 

NIEUW: Dinerspel, met de fles op tafel ►
In 'Met de fles op tafel' wordt er gepokerd met de antwoorden op vragen. De kennis van de deelnemers wordt getest, er wordt gebluft en er wordt een sluw vraag en antwoord spel gespeelt. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Daarnaast wordt iedereen tussen de rondes door voorzien van een smakelijk diner. Wie bluft het beste en past op de juiste momenten?

Bij dit spel wordt er een selectie gemaakt uit de volgende categorieën: Showbizz, Beer & Bar, Intellectueel of ‘rode oortjes’.

Swingo ►
Onze Swingo is een bingo, maar dan met een muzikale touch. Onder het genot van een natje en een droogje worden er diverse muzieknummers afgespeeld, denk daarbij aan Nederlandstalige hits, gouwe ouwe, carnavalskrakers en Top 40 muziek. De nummers op de originele bingokaarten hebben wij vervangen door deze muzieknummers. Komen jullie met ons swingen en bingo spelen? Let dan wel goed op en zorg dat je geen valse bingo hebt! 

The Bavaria Escape ►
Het recept wat Ambrosius Swinkels ontwikkeld heeft ligt achter slot en grendel. Hij geeft jullie tijdens “The Bavaria Escape” de kans om het familierecept te achterhalen, zodat jullie het zelf thuis kunnen brouwen. Maar eerst gaat hij jullie testen op kennis van het brouwproces, de ingrediënten van het bier en een goede dosis gezond verstand. Jullie gaan in groepen verschillende opdrachten in en rondom Bavaria Brouwerijcafé uitvoeren. Door middel van die opdrachten gaan jullie codes kraken en kunnen jullie sleutels verdienen om het recept te bevrijden. Jullie hebben maar beperkt de tijd dus start de zoektocht naar het recept en speel volgens de regels. Mochten jullie slagen dan kunnen jullie uiteraard gaan genieten van het bier, anders verdwijnt het recept voor honderd jaar achter slot en grendel. 

Bavaria CaféQuiz ►
Onze CaféQuiz is een actieve quiz waarbij de zintuigen optimaal worden geprikkeld. De teams gaan aan de slag met diverse breinbrekende kennisvragen, een bierproefopdracht en het thuis brengen van beeldmateriaal, uiteraard met een kleine knipoog naar Bavaria.

Reuze Bierpong
Is jullie gezelschap competitief aangelegd? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens het spelen van Reuze Bierpong. Reuze Bierpong wordt hetzelfde gespeeld als bierpong, maar dan met grotere ballen, grotere bekers en zonder bier, waardoor het spel voor jong en oud leuk is! Winnen met jouw team lukt alleen wanneer het team behendig is en balgevoel heeft, waardoor het raken van de bekers van de tegenstanders een eitje is. Reuze Bierpong wordt niet gespeeld met bier, er wordt gespeeld met water. Spelen voor bier is uiteraard wel mogelijk.

Bavaria Beergames
Wil jij tot de enige echte “Bavaria Familie” horen? Dan is het noodzaak om samen met jouw team de Bavaria Beergames te winnen! Onze Bavaria Beergames worden begeleid door een spelleider en zijn leuk om te beleven met je vriendengroep, vrijgezellengroep, sportgroep of eigen familie. Tijdens de bierspellen ga je in teamverband de strijd met elkaar aan en beleef je hilarische momenten met het maken van een team yell en spellen in een bierig jasje, zoals bierpul sjoelen, boter, kaas & 8.6, kelnerrace, bierpong en bier op een rij. Tijdens de afsluitende, spannende, dekselse quiz wordt bepaald welk team met de titel “Bavaria Bierfamilie” naar huis gaat. 

Expeditie Brabant ►
Tijdens teamspel Expeditie Brabant wordt elk team getest op het maken van een juiste taakverdeling, tactisch spelen, samenwerken, uithoudingsvermogen en juiste communicatie. Het team dat deze taken het beste onder de knie heeft gaat tijdens de finale eilandraad met de eretitel “meest strijdlustige Brabanders” naar huis! Er worden een vijftal proeven gespeeld denk daarbij aan proeven zoals de kennisproef, katapult proef, watertransportproef, evenwichtsproef, uithoudingsvermogenproef, schietproef, krachtproef, inzichtproef, vertrouwensproef en inschattingsproef. Deze activiteit leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, familieuitjes en vriendenuitjes.

Bier & Bitterballenbingo ►
Ouderwets bingo met een enthousiaste presentatrice die zorgt voor de sfeer tijdens de bingorondes. Geheel in stijl worden de bingo kaarten uitgedeeld en aan de nostalgische bingomolen gedraaid. Tijdens de bingorondes word je vermaakt met verschillende hits die een hoog meezing-gehalte hebben. Van Jan Smit tot Zangeres zonder Naam; van Lenny Kuhr tot André Hazes. Uiteraard gaan de winnaars met een leuke prijs naar huis. 

Schietcursus bij het Gilde
Na de 15e eeuw ontstonden in het Brabantse landschap de schuttersgilden, die in de steden een militaire taak hadden doch op het platteland alleen gezelligheidsverenigingen waren met behoefte aan ontspanning door bijvoorbeeld schietoefeningen op de vogel. Deze schietoefeningen willen zij je laten ervaren vandaag de dag. Je krijgt allereerst een uitleg over de geschiedenis en de attributen van het gilde, aansluitend ga je de schuttersgildegeschiedenis zelf ervaren. Je kan op het gildeterrein kruisboogschieten, luchtbuksschieten of met een geweer schieten.  Met een geweerschieten is niet voor iedereen toegankelijk. Indien u het gezelschap slechts één activiteit wil laten ervaren of een keuze wil geven uit twee activiteiten of drie activiteiten is dit ook mogelijk.  

Zit het voor jullie geschikte dagprogramma niet bij bovenstaande? Kijk dan eens bij onze andere dagprogramma's: Bavaria Brouwerijtourgemotoriseerde activiteiten, workshopsbierproeverijen, rondleidingen/musea en de Bavaria Boot.